Hammam-Spa

Hammam-Spa

Tule kokemaan ikivanha ja perinteinen marokkolainen kylpy, joka keskittyy erilaisiin syväpuhdistustekniikoihin lämmitettyjen aitojen marmorikivien verhoamassa höyryhuoneessa. Rentoudu ja poista stressiä yksityiskäyttöösi varatussa ylellisen tuoksun verhoamassa Hammam-steamroomissa. Pesupöytiä on kaksi. Rentoutuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Sinut ottaa vastaan ystävälliset ja ammattitaitoiset pesijämme.

Hammam-huoneen voi varata myös ilman pesijää 1-4 hengen ystäväporukalle. 

*Huomaattehan, että Hammamissa ja SpaPoolissa on käytössä vain yksi pukuhuone ja vuorot varataan erikseen nais- ja miesporukoille. Mikäli haluat varata vuoron sekaporukalle / perheelle, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palvelut

Hammam

Basic Hammam:
Hammam-huone yksityiseen käyttöön 1-4 henkilölle.  Erilliseen hintaan voi ostaa aidot hammam-tuotteet pesua varten. Käynnin kesto yhteensä 50 min; hammam-steamroon 30 min ja pukuhuone 20 min.

Traditional Hammam:
Perinteinen hammam -sisältää koko kropan pesun, kuorintapesun tuoksuvalla kuorintashampoolla käyttäen
perinteistä kylpykäsinettä sekä kevyen vaahtohieronnan autenttisessa hammam-steamroom:issa. Käynnin kesto 60min : hammam-pesu n. 30 min ja pukuhuonevaraus n. 30 min.

Detox Hammam:
Detox hammam -sisältää koko kropan pesun, kuorintapesun tuoksuvilla herbal-tuotteilla, käyttäen
perinteistä kylpykäsinettä sekä kevyen vaahtohieronnan autenttisessa hammam-steamroom:issa. Käynnin
kesto 70min: hammam-pesu n. 40 min ja pukuhuonevaraus n. 30  min.

Royal Hammam:
Royal hammam -sisältää koko kropan pesun perinteisellä mustalla saippualla, kuorintapesun tuoksuvalla ylellisellä koko kehoa hellivällä ja hemmottelevalla kuorintashampoolla, käyttäen perinteistä kylpykäsinettä sekä kevyen vaahtohieronnan ja rentoutushieronnan (20 min) autenttisessa hammam- steamroom:issa. Royal palveluun kuuluu tuoremehu, Herbal-tee sekä tietysti käynnin ajaksi Royal kylpytakki ja -tossut sekä special hammam-pyyhe. Käynnin kesto 1,5h: hammam-pesu n. 60 min ja pukuhuonevaraus n. 30 min.

SpaPool

Kun kaipaat rentoa ja mukavaa yhdessäoloa ystäväporukkasi kanssa, voit varata käyttöönne upean ja intiimin SpaPoolin. Rentouta mielesi ja lihaksesi porealtaassa samalla viettäen ylellistä laatuaikaa ystävien kesken. SpaPool:in ajaksi sinulle ja ystäväporukallesi on varattu Spa-huone sekä pukuhuone, joka jaetaan hammam-käyttäjien kanssa.

Kysy myös hintatarjous, joka sisältää SpaPoolin lisäksi räätälöidyt palvelut sekä kokoustilan ja / tai juhlatilan isommalle ryhmälle, esimerkiksi tyhy-päivään, pikkujouluihin tai polttareihin.