Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalvelumme

Painaako stressi tai kiristääkö lihaksia? Tuntuuko päässä jatkuva jomotus kireiden hartioiden takia?

Jomottaako selkää joka aamu sängystä noustessa? Ei hätää, me huolehdimme sinusta!

Palvelut

Hieronta

Meiltä löytyy upea, aidolla kalliolla varustettu lämminhenkinen tila rentouttavaan hierontaelämykseen. Tarjolla on erilaisia hierontoja tarpeesi mukaan.

Classic-hieronta – Koko kehon klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto, joka auttaa mm. helpottamaan kehon erilaisia jännitystiloja, parantamaan aineenvaihduntaa sekä vilkastuttamaan verenkiertoa.

Relax-hieronta – Rentouttava Relax-hieronta on kokonaisvaltainen mielen ja kehon rentoutumiseen tarkoitettu, lempeällä otteella tapahtuva kosmeettinen hemmotteluhieronta. Hieronnassa käytetään ihoa hoitavia, rauhoittavia ja kosteuttavia tuoksuöljyjä.

Kuumakivihieronta – Kuumakivihieronnassa yhdistyvät terapeuttinen, stressitasoa lievittävä hieronta sekä verenkiertoa vilkastuttavien basaltti-kivien lämpö. Kivet lämmitetään 50-60 celsiusasteeseen. Lämpö on kuumakivihieronnan yleisin hyöty, sillä se on ihanteellinen apu lihaskivun ja jännityksen lievittämiseen. Kuumakivihierronnasta on myös esteettistä hyötyä, sillä lämmön vaikutuksesta ihon verenkiero paranee ja se tekee ihosta tasaisemman ja terveemmän näköisen. Kuumakivihierontaan voidaan halutessa yhdistää myös klassisen hieronnan painelua ja pyöriviä liikkeitä.

*Katso myös Hammam-osaston vartalohoidot.

*Huomioithan, että hierottavalla alueella ei saa olla lihasruhjetta, tulehdusta, avohaavaa, mustelmaa tai muuta traumaa.

*Huomioithan, että sairaudet, kuten flunssa, tarttuva tauti, ihotauti, sydänvika tai korkea verenpaine ovat esteitä hieronnalle. Mikäli sinulla on jokin sairaus, konsultoithan omaa lääkäriäsi.

Kuppaus

Kuppaus on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä. Nykyään kuppaus luetaan ns. ”ärsytyshoitoihin”, jossa kipuärsytyksen myötä elimistöstä vapautuu endorfiineja. Kuppauksesta voi saada apua mm. seuraaviin vaivoihin: niska- ja hartiakipuihin, päänsärkyyn ja migreeniin, akneen, psoriasikseen tai muihin ihottumiin sekä astmaan ja vaihdevuosivaivoihin. Kuivakuppaus on hivenen ”hellempi” kuppaus, sillä siinä ei ihoa avata.

Kuivakuppauksen vaikutus perustuu verenkierron vilkastumiseen ja ihon uudistumisen stimulointiin. Nämä vahvistavat ihoa ja ihokudosta sekä stimuloivat kollageenin tuotantoa. Kuivakuppauksen hyötyjä ovat mm. kuona-aineiden ja nesteiden poisto, aineenvaihdunnan aktivointi ja selluliitin väheneminen. Kuivakuppausta suositellaan myös lihassärkyjen ja jännitystilojen hoitoon sekä urheilijoille lihashuoltoon. 

*Huomioithan, että kupattavalla alueella ei saa olla lihasruhjetta, tulehdusta, avohaavaa, mustelmaa tai muuta traumaa.  

*Huomioithan, että sairaudet, kuten flunssa, tarttuva tauti tai – ihotauti, sydänsairaus, veritauti, korkea verenpaine, syöpä tai muu vakava sairaus, vaikea diabetes ja raskaus ovat esteitä kuppaukselle. Mikäli sinulla on jokin sairaus tai käytät jotain lääkitystä, konsultoithan omaa lääkäriäsi.

*Huomaathan, että kuppauksen jälkeen iho voi tuntua aralta ja siihen voi muodostua mustelmia. Nämä kuitenkin paranevat muutamassa päivässä.