Kauneuspalvelut

Kauneuspalvelumme

Kun kaipaat ehostusta ulkoiseen kauneuteesi, SihaBeauty on oikea osoite. Kasvomeikkauksien lisäksi palveluihimme kuuluu henna-tatuoinnit. Mikäli iho kaipaa lisää pirteyttä tai kosteutta, löytyy meiltä apua myös siihen kasvo- tai pistoshoitojen kautta. Sinä olet kaunis!

Palvelut

Meikkaus

Ammattitaitoiset meikkaajamme huolehtivat, että sinä loistat ja olet tähti. Halutessasi saat samalla ammattilaisen vinkit, kuinka voit loihtia itsellesi kotona näyttävän lookin. 

Pikameikki – Muun hoidon yhteydessä tehtävä pikainen kevyt luonnollinen freesaus ilmeeseen. Sisältää kevyen meikkipohjan ja – silmämeikin. Kesto max. 30 min.

Päivämeikki – Kevyt, luonnollinen päivämeikki. Sisältää meikin pohjasta silmiin sekä pohjan pienet ”korjaukset” ja -varjostukset. 

Ilta-/Juhla-/kuvausmeikki – sisältää mm. tummemman silmämeikin sekä huolella tehdyt varjostukset ja korostukset sekä toiveen mukaisen huulimeikin. Saatavana myös meikki musta- valkokuvia varten.

Häämeikki – Häämeikki-pakettiin sisältyy 45 min suunnittelu ja koemeikki sekä hääpäivän meikkaus.

Henna

Kaipaatko piristystä juhla-lookiin? Teemme hennatatuointeja käsiin, jalkoihin ja muihin kehonosiin, kuten kaulaan ja selkään tai raskausvatsaan. Hennatatuointeja voi ottaa myös lapsille, huoltajan on kuitenkin aina oltava mukana.

Morsiamen ja morsiusneidon hennatatuoinneista voi lukea lisää morsiuspalvelut sivuilta. SihaBeautyssa käytämme vain laadukkaita, luonnollisia ja turvallisia tatuointituotteita.

Punaruskea / oranssinpunainen henna on ”Lawsonia inermis” nimisestä kasvista valmistettua väriainetta. Väriaineen valmistamiseksi aine kuivataan ja jauhetaan. Henna kasvi itsessään on täysin luonnollista ja sitä on jo vuosisatoja käytetty mm. hiustenvärjäykseen ja kehon koristeluun. Mustassa / sinimustassa henna-värissä eli Jagua-tatuoineissa käytetään Genipa Americana hedelmästä valmistettua ainetta. Musta Jagua-henna soveltuu paremmin allergikoille. Molempia henna-aineita taiteillaan kehoon samalla menetelmällä. Prosessi on täysin kivuton ja aineet kemikaalittomia. Emme käytä henna tatuoinneissa mitään kemikaalia sisältäviä aineita. 

Henna-tatuointi on oiva valinta, kun ei halua kestävää tatuointia, mutta haluaa nauttia kauniista vartalotaiteesta. Hennatatuointi pysyy parhaiten ohuella ihoalueella ja kestää noin 7-12 päivää, riippuen tatuoidun alueen pesutiheydestä. Tatuointi häviää iholta vähitellen, viimeistään ihon uusiutumisen myötä.

Mesoterapia

Mesoterapia on naisille ja miehille sopiva hoitomenetelmä, jossa ennaltaehkäistään alkavaa hiustenlähtöä, harvenemista tai hiusrajan vetäytymistä.

Päänahan keskikerrokseen (dermis) pistetään hiusten kasvua aktivoivia ja stimuloivia aineita. Mesoterapialla voidaan saavuttaa hyviä tuloksia hiustenlähdön ehkäisemiseksi. Mesoterapiaan kuuluu ensihoitokäynti hoitolassa sisältäen opastuksen itsenäiseen meso-kotihoitoon. 

Kotihoitoa varten, 6 kuukauden jaksolle kuuluu täydellinen koti-hoitopaketti. Väliarviointikäynti tulee tehdä 3 kuukauden kuluttua ensikäynnistä. Väliarviointikäyntiin suosittelemme PRP tehostehoitoa.

Pistos- ja PRP-hoidot

PRP on plasmahoito, jossa hyödynnetään asiakkaan omaa veren plasmaa. Myös vampyyri-hoitona kansainvälisesti tunnettu hoito toimii monipuolisesti erilaisiin ihon ongelmiin. PRP.tä voidaan käyttää esim. akneihon hoitoon, arpiin, ihopigmentteihin, tummiin silmänalusiin, hienoihin juonteisiin, parantamaan ihon kimmoisuutta sekä kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa luoden iholle pirteän ja nuorekkaan hehkun. 

PRP on turvallinen pistoshoitoihin koulutetun ammattihenkilön suorittama toimenpide. Toimenpiteessä käytetään puudutevoidetta ja hoito on asiakkaalle lähes kivuton. Toimenpiteessä käytetään asiakkaan omaa veriplasmaa, jonka vuoksi allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia. Toimenpiteen alussa otetaan verinäyte, josta erotellaan hoitoon tarvittava plasma.

Hoidolla voidaan myös tehostaa hiusten kasvua omana hoitomenetelmänä tai mesoterapian yhteydessä. PRP-hoito vitamiinilisällä tehostaa hoidon vaikutusta, antaen mm. lisää hehkua. Hoidon yhteydessä tehdään ihotyypin ja ongelman arvio sekä valitaan sopiva tehoste-aine.