Kosmetologipalvelut

Kosmetologipalvelut

Kosmetologipalveluissamme haluamme edistää ja ylläpitää ihosi kauneutta ja terveyttä, koska sinä olet meille tärkeä!

Palvelut

Kasvo- ja varatalohoidot

Kasvohoito Basic Fast – pikakasvohoito puolessa tunnissa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, iholle sopivan naamion sekä hoitavan kasvovoiteen.

Kasvohoito Basic – Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen mekaanisesti, iholle sopivan naamion sekä hoitavan kasvovoiteen.

Kasvohoito Relax – sisältää kasvoja alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihotyypille sopivan naamion ja kasvohieronnan sekä hoitavan kasvovoiteen. Relax-kasvohoito soveltuu hyvin nuorelle tai ikääntyneemmälle iholle, joka ei tarvitse ihon puhdistusta.

Kasvohoito Deluxe – sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni ihonpuhdistuksen, naamion, kasvohieronnan, kulmien siistimisen sekä hoitavan kasvovoiteen.

Kasvohoito Deluxe Plus – sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, ammattilaisen valitseman laitehoidon esim. hydrafacial, naamion, kasvohieronnan, kulmien siistimisen sekä hoitavan kasvovoiteen.

Vartalohoidot löydät Hammam-sivultamme.

Ripset ja kulmat

Ripsille ja kulmille tarjoamme kattavan valikoiman palveluita värjäyksestä alkaen. Yumi Lashes-tuotteilla teemme lashlift:in (ripsien kestotaivutus) sekä Browlift:in (kulmien laminointi).

Molempiin kuuluu automaattisesti myös värjäys niin halutessa. Ripsien pidennyksiä teemme sekä klassisia että volyymiripsiä sekä ripsihuoltoja meillä tehtyihin ripsiin.

Sokerointi

Sokerointi on luonnonmukainen, tehokas ja hellävarainen sekä hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden ihosta silkinpehmeän.

Sokerointi on karvanpoiston lisäksi ihonhoitomenetelmä, sillä kuolleen ihosolun poiston jälkeen ihosta tulee terveemmän näköinen ja kosteusvoiteet imeytyvät paremmin.

*Huomaathan, että kun tulet sokerointiin ensimmäisen kerran, tulee karvan olla n. 0,5-1 cm pitkä, jotta se irtoaa paremmin. Esim. sheivauksesta on siis hyvä pitää taukoa noin kahden viikon verran ennen ensimmäistä sokerointikertaa. 

*Alkuun sokerointi kannattaa tehdä noin 3-4 viikon välein, riippuen oman karvankasvun nopeudesta. Ensimmäiset sokerointikerrat voivat tuntua kivuliaimmilta, mutta ajan myötä karva muuttuu hennommaksi ja toimenpide kivuttomammaksi.

Rakennekynnet sekä käsi-ja jalkahoitospa

Kynsitaiteilijamme loihtivat upeita geelilakkauksia sekä rakennekynsiä geeli- ja akryylimassalla. Käsistäsi ja jaloistasi pidetään erityistä huolta SihaBeautyn käsi- ja jalka-Spa:ssa.

Käsi- ja jalkahoito-Spa:t sisältävät täydellisen hoitopaketin ihon kuorinnasta ja kosteutuksesta aina kynsien siistimiseen ja lakkaukseen. Span jälkeen kätesi ja jalkasi tuntuvat ihanan pehmeiltä ja näyttävät upeilta!

Jalkahoito (jalkahoitajan tekemä)

Terveydenhoidollisen jalkojen hoidon tekee aina terveydenhuollon jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut ammattilainen. 

Jalkojenhoitaja suorittaa jalkojenhoitoja mm. diabetes- ja reumapotilaille sekä hoitaa eri ikäisten yleisimpiä jalkavaivoja, joita voivat olla esimerkiksi känsät, kovettumat tai kantapään halkeamat. 

Mikäli tarvitset hoitoa kynsi- tai jalkasieneen, tai isompiin kynsimuutoksiin, kuten sisään kasvaneihin tai reilusti paksuuntuneisiin kynsiin, valitsethan erikoishoito paketin.