Miesten kauneuspalvelut

Miesten kauneuspalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman miehille suunnattuja kauneuspalveluita. Varaa aika ja anna meidän huolehtia sinun kauneudestasi ja hyvinvoinnistasi! Me olemme sinua varten!

Tarjoamme myös miehille Hammam ja SpaPool palveluita.

Palvelut

Miesten Mesoterapia-hoito hiustenlähtöön

Mesoterapia on hoitomenetelmä, jossa ennaltaehkäistään alkavaa hiustenlähtöä, harvenemista tai hiusrajan vetäytymistä.

Päänahan keskikerrokseen (dermis) pistetään hiusten kasvua aktivoivia ja stimuloivia aineita. Mesoterapialla voidaan saavuttaa hyviä tuloksia hiustenlähdön ehkäisemiseksi. 

Mesoterapiaan kuuluu ensihoitokäynti hoitolassa sisältäen opastuksen itsenäiseen meso-kotihoitoon. Kotihoitoa varten 6 kuukauden jaksolle kuuluu täydellinen kotihoito-paketti.

Väliarviointikäynti tulee tehdä 3 kuukauden kuluttua ensikäynnistä. Väliarviointikäyntiin suosittelemme PRP-tehostehoitoa.

Miesten PRP-hoidot hiuksille ja iholle

PRP on plasmahoito, jossa hyödynnetään asiakkaan omaa veren plasmaa. Myös vampyyri-hoitona kansainvälisesti tunnettu hoito toimii monipuolisesti erilaisiin ihon ongelmiin. PRP.tä voidaan käyttää esim. akneihon hoitoon, arpiin, ihopigmentteihin, tummiin silmän alusiin, hienoihin juonteisiin, parantamaan ihon kimmoisuutta sekä kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa luoden iholle pirteän ja nuorekkaan hehkun. 

PRP on turvallinen koulutetun pistoshoitoihin koulutetun ammattihenkilön suorittama toimenpide. Toimenpiteessä käytetään puudutevoidetta ja hoito on asiakkaalle lähes kivuton. Toimenpiteessä käytetään asiakkaan omaa veriplasmaa, jonka vuoksi allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia. Toimenpiteen alussa otetaan verinäyte, josta erotellaan hoitoon tarvittava plasma. 

Hoidolla voidaan myös tehostaa hiusten kasvua omana hoitomenetelmänä tai mesoterapian yhteydessä. PRP-hoito vitamiinilisällä tehostaa hoidon vaikutusta antaen mm. lisää hehkua. Hoidon yhteydessä tehdään ihotyypin ja ongelman arvio ja valitaan sopiva tehoste-aine.

Kasvot

Kasvohoito Relax – sisältää kasvoja alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihotyypille sopivan naamion ja kasvohieronnan sekä hoitavan kasvovoiteen.

Relax-kasvohoito – soveltuu hyvin nuorelle tai ikääntyneemmälle iholle, joka ei tarvitse ihon puhdistusta.

Kasvohoito Deluxe – sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen (mekaanisesti), naamion, kasvohieronnan sekä hoitavan kasvovoiteen. 

Kasvohoito Deluxe Plus – sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen (laitehoito),
naamion, kasvohieronnan sekä hoitavan kasvovoiteen.

*Kasvohoidot voidaan suorittaa täydellisesti vain parrattomalle ihoalueelle. Katsothan erikseen myös
parralle ja viiksille suunnatut hoidot.

Parturi

Hiustenleikkaus, Basic – sisältää hiusten pesun, oman hiusmallin ylläpitoleikkauksen ja viimeistelyn laadukkailla tuotteilla (kesto 30 min)

Hiustenleikkaus, Deluxe – sisältää henkilökohtaisen tyylin suunnittelun, hiusten pesun, uuden mallin leikkauksen ja viimeistelyn laadukkailla tuotteilla (kesto 45 min)

Hiustenleikkaus, Boys – poikien hiustenleikkaus alle 10v ja halutessa viimeistely laadukkailla tuotteilla (kesto 30 min)

Hiustenleikkaus, Boys plus – Boys-hiustenleikkaus sekä lisäksi hiuspohjan verenkiertoa stimuloiva hiuspohjan hieronta päänahkaa virkistävällä hoitoseerumilla (kesto 45 min)

Hiuspohjan hieronta – hiusten leikkauksen yhteydessä, sisältää hiusten pesun ja kuivauksen sekä rentouttavan, hiuspohjan verenkiertoa stimuloivan hiuspohjan hieronnan ja päänahkaa virkistävän hoitoseerumin (kesto 15 min)

 

Värjäys / Henna-värjäys miehille

Raikasta ja piristä ulkonäköäsi väreillä. Meiltä löytyy hiustenvärjäyspalvelut myös miehille. Värivaihtoehtoja löytyy lukuisia, oli tarpeesi minkälainen tahansa. Käytössämme on myös ekologisia ja vegaanisia henna- kasvivärejä sekä savivaalennuksia. 

Hiukset väri Fresh– sisältää koko pään värjäyksen ja piristää ja nuorentaa ilmeen!

Hiukset Raita – sisältää hiusten 1-2 väri-raidoituksen

Parta colour Fresh – sisältää parran ja viiksien värjäyksen ja piristää ja nuorentaa ilmeen

Parta

Tiedämme, että miehet haluavat huolehtia ulkonäöstään ja hyvännäköinen, komea parta kruunaa kasvojen kokonaisuuden.

Ammattilaisemme muotoilevat partasi ja viiksesi juuri sinulle sopivaan malliin. 

Parta- ja /tai viikset Basic – sisältää nykyisen partamallin ylläpitoleikkauksen ja siistimisen (kesto 20 min)

Parta- ja viikset Deluxe –sisältää henkilökohtaisen tyylin suunnittelun, uuden mallin muotoilun sekä laadukkaat hoitavat viimeistelytuotteet (kesto 30 min)

Hemmotteleva partapesu – Muun hoidon yhteydessä, sisältää parranalusihoa hemmottelevan hoitavan pesun sekä laadukkaat hoitavat viimeistelytuotteet (kesto 15 min)

Miesten Hammam-Spa ja SpaPool

Basic-hammam Men
Hammam-huone yksityiseen käyttöön 1-4 henkilölle.  Erilliseen hintaan voi ostaa aidot hammam-tuotteet pesua varten. Käynnin kesto yhteensä 50 min; hammam-steamroon 30 min ja pukuhuone 20 min.

Traditional-hammam Men
Perinteinen hammam -sisältää koko kropan pesun, kuorintapesun tuoksuvalla kuorintashampoolla käyttäen
perinteistä kylpykäsinettä sekä kevyen vaahtohieronnan autenttisessa hammam-steamroom:issa. Käynnin kesto 60min : hammam-pesu n. 30 min ja pukuhuonevaraus n. 30 min.

Detox Hammam Men
Detox hammam -sisältää koko kropan pesun, kuorintapesun tuoksuvilla herbal-tuotteilla, käyttäen
perinteistä kylpykäsinettä sekä kevyen vaahtohieronnan autenttisessa hammam-steamroom:issa. Käynnin
kesto 70min: hamma-pesu n. 40 min ja pukuhuonevaraus n. 30  min.

Royal Hammam Men
Royal hammam -sisältää koko kropan pesun perinteisellä mustalla saippualla, kuorintapesun tuoksuvalla ylellisellä koko kehoa hellivällä ja hemmottelevalla kuorintashampoolla, käyttäen perinteistä kylpykäsinettä sekä kevyen vaahtohieronnan ja rentoutushieronnan (20 min) autenttisessa hammam- steamroom:issa. Royal palveluun kuuluu tuoremehu, Herbal-tee sekä tietysti käynnin ajaksi Royal kylpytakki ja -tossut sekä special hammam-pyyhe. Käynnin kesto 1,5h: hammam-pesu n. 60 min ja pukuhuonevaraus n. 30 min.

SpaPool
Kun kaipaat rentoa ja mukavaa yhdessäoloa kaveriporukkasi kanssa, voit varata käyttöönne upean Spa Poolin. Rentouta mielesi ja lihaksesi porealtaassa samalla viettäen laatuaikaa kaverien kanssa. Spa Pool:in ajaksi sinulle ja kaveriporukallesi on varattu Spa-huone sekä pukuhuone, joka jaetaan hammam-käyttäjien kanssa.

Kysy myös hintatarjous, joka sisältää Spa Poolin lisäksi räätälöidyt palvelut sekä kokoustilan ja / tai juhlatilan isommalle ryhmälle, esimerkiksi tyhy-päivään, pikkujouluihin tai polttareihin.