Kampaamopalvelut

Kampaamopalvelut

Hiukset ovat sinun kruunusi ja me haluamme huolehtia niistä parhaalla mahdollisella tavalla. Laajasta kampaamopalveluidemme valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja aina hiusten leikkauksesta ja värjäyksestä hiusten pidennyksiin ja letityksiin, upeita kampauksia unohtamatta.

Palvelut

Värjäys (myös Henna)

Kun kaipaat piristystä ja muutosta hiusväriin tai piilottaa harmaita voit valita laajasta valikoimastamme
itsellesi sopivan. Mikäli tarvitset apua, olethan rohkeasti yhdessä tai tulet käymään paikan päällä, niin
mietitään yhdessä sinulle sopivin vaihtoehto. 

Värjäys, Mini – sisältää 1-väri värjäyksen

Värjäys, Basic  – sisältää moniväri värjäyksen 

Värjäys, Deluxe – sisältää hiusten vaalennuksen ja värjäyksen

 

Värjäys, Raita – sisältää hiusten 1-2 väri-raidoituksen

*Kysy myös ekologisia ja vegaanisia henna-kasvivärejä sekä savivaalennuksia. Miesten palveluiden sivuilta
löytyy myös lisää tietoa henna-kasviväreistä.

Hiusten leikkaus

Kaipaatko latvojen siistimistä tai täysin uutta hiusmallia? Meiltä löytyy laaja valikoima valmiita paketteja, joista valita itselle sopivin vaihtoehto.

Hiustenleikkaus, Mini – sisältää latvojen siistimisen muun hoidon yhteydessä, esim. HairSpa ja värjäys.

Hiustenleikkaus, Basic – sisältää hiusten pesun, oman hiusmallin ylläpitoleikkauksen ja viimeistelyn laadukkailla tuotteilla.

Hiustenleikkaus, Deluxe – sisältää hiusten pesun, uuden hiusmallin suunnittelun ja leikkauksen, sekä lisäksi hiuspohjan verenkiertoa stimuloivan päänahan hieronnan virkistävällä hoitoseerumilla. Viimeistely laadukkailla tuotteilla.

Hiustenleikkaus, Girls – tyttöjen hiustenleikkaus alle 10v ja halutessa viimeistely laadukkailla tuotteilla. 

Hiustenleikkaus, Girls Plus – Girls-hiustenleikkaus alle 10v sekä lisäksi hiuspohjan verenkiertoa stimuloiva hiuspohjan hieronta päänahkaa virkistävällä hoitoseerumilla.

 

HairSpa

Hiuksesi altistuvat päivittäin mm. ilmansaasteille sekä kuivattaville auringonsäteille ja lämpökäsittelyille. Nämä vaurioittavat hiusta ja siksi hiukset kiittävät SihaBeautyn HairSpa-osaston huolenpidosta. Hoitava tuote valitaan aina asiakkaan hiusten kunnon ja laadun mukaan.

HairSpa, Basic – hiusten leikkauksen tai kampauksen yhteydessä tehtävä pikatehohoito. Hyvin hoidetut ja ravitut hiukset luovat kauniin pohjan upealle kampaukselle!

HairSpa Deluxe – Vaurioituneille ja kuiville hiuksille suunnattu tehohoito sisältäen rentouttavan päänahan hieronnan. 

HairSpa Deluxe plus – Sisältää hiusten tehohoidon ja rentouttavan päänahan hieronnan lisäksi alkuun tehtävän hiusten syväpuhdistuksen.

*HUOM! HairSpa ei sisällä hiusten leikkausta, kampausta tai suoristamista. Voit valita lisäpalveluna esim. hiustenleikkaus Mini (latvojen siistiminen). Kampaus on lisäpalvelu HairSpahan, katso erikseen kohdasta kampaukset.

Pidennykset

Pidennysvalikoimastamme löytyy eri tekniikoilla tehtäviä pidennyksiä sekä eri materiaaleja. Valittavissa on sekä esimerkiksi kampauksiin näyttävyyttä lisäävät klipsipidennykset sekä  jatkuvampaan käyttöön suunnatut teippi-, sinetti- ja letitystekniikalla kiinnitettävät pidennykset. Käytämme vain kestävää ja hyvälaatuista pidennyshiusta. 

Tekniikat: letitys, teippi, sinetti, klipsi

Kampaukset

Oli suuntana sitten työpaikan juhlat, vanhojentanssit tai häät, meiltä löytyy kampaukset ja kampausten tekijät kaikkiin tarpeisiin.

Pikakampaus – muun hoidon yhteydessä tehtävä pikainen kampaus, kesto max. 30 min.

Juhlakampaus – näyttävä  kampaus esim. juhliin tai kuvauksia varten, myös aikuiselle morsiusneidolle / kaasolle. Mikäli haluat kampaukseen lisähiusta tai koruja, olethan yhteydessä etukäteen.

Vanhojentanssikampaukset – näyttävä kampaus vanhojentansseihin. Mikäli haluat vuosilukukampauksen, lisähiusta tai koruja, olethan yhteydessä etukäteen. 

Katso morsiamen kampaukset Morsiuspalvelut sivuilta.

Letitykset

Meiltä saa kuiduilla tehdyt pikkuletit ja rastat. Olethan meihin aina ennakkoon yhteydessä, jotta voimme suunnitella haluamasi letityksen ja lettien/ kuiturastojen määrän sekä kiinnitystekniikan.

Hinnat riippuvat kuidunmäärästä sekä työn kestosta. Mikäli haluat jonkun special-letityksen, olethan yhteydessä niin suunnitellaan sinulle oma kampausmalli.